Fenerbahçe Alagöz Holding kupa için ÇBK Mersin karşısında

Fenerbahçe Alagöz Holding kupa için ÇBK Mersin karşısında
Kadınlar basketbolda kupa sahibini buluyor. Sezonu namağlup götüren ve bu istatistiğini dörtlü finalde de sürdüren Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin ile kupaı müzesine götürmek için sahaya çıkıyor. Balıkesir'deki final binleri ekrana kilitleyecek.

Kasın basketbolunda final heyecanı yaşanıyor. Dörtlü finalin son adımına kalan Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin bu akşam Balıkesir'de karşı karşıya gelecek. İki takımda zaferle evine dönmek isterken sarı lacivertliler namağlup serisini sürdürmek Akdeniz ekibi ise rakibine ilk yenilgiyi tattırmak amacında. Kritik final çok sayıda taraftarı ekran başına kilitleyecek ve büyük binler tribündeki yerini alacak.

Fenerbahçe Alagöz Holding ÇBK Mersin maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Türkiye Kupası'nı müzesine götürecek final maçı olarak oynanacak Fenerbahçe Alagöz Holding ÇBK Mersin karşılaşması saat 19.00'da başlayacak. Kritik mücadele TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Alagöz Holding ÇBK Mersin maçı öncesi son durum

Final önceis Fenerbahçe yarı finalde OGM Ormanspor'u 93-86 yenerek finale yükseldi. ÇBK Mersin ise Beşiktaş'ı uzatmada 87-84 mağlup ederek kupanın ucundan tuttu.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.