Eyüpspor, Galatasaraylı futbolcu Leo Dubois'i renklerine kattı

Eyüpspor, Galatasaraylı futbolcu Leo Dubois'i renklerine kattı
Eyüpspor, Galatasaray'dan ayrılan futbolcu Leo Dubois ile anlaşma imzalayarak renklerine kattığını duyurdu.

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, 29 yaşındaki Fransız savunma oyuncusu Leo Dubois ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig'de oynadığı 4 maçtan; 2 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan Eyüpspor'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Eflatun-sarılı ekip, son olarak geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Başakşehir FK'da geçiren Fransız savunmacı Leo Dubois ile anlaşmaya vardı.

Leo Dubois için düzenlenen imza töreninde konuşan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Transfer dönemi başladığından beri sağ bek mevkisi için liste başında Leo Dubois vardı. Kendisini uzun uğraşlar sonucu transfer etmeyi başardık. Çok önemli bir transfer gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Galatasaray'dan da yakından tanıdığımız, bildiğimiz bir oyuncuydu. Türkiye'ye adapte olmuş olması, sezon başı Galatasaray ile hazırlık sürecini geçirmiş olması bizim için çok önemli. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

LEO DUBOİS: " TÜM HEDEFLERİMİZE BERABER ULAŞACAĞIZ'

Eyüpspor'a transfer olduğu için mutlu olduğu belirten Dubois, "Öncelikle tüm taraftarlarımıza merhaba demek istiyorum, burada olduğum için çok mutluyum. ikas Eyüpspor için bu sezon bütün takım arkadaşlarımla birlikte mücadele edeceğiz ve tüm hedeflerimize beraber ulaşacağız. Sonuna kadar Semt-i Mukaddes" şeklinde konuştu.

Sezona Galatasaray'da başlayan Leo Dubois, 3 maçta forma giymişti.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.