Efsane futbolcu onu istiyor! Lucas Torreira Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Efsane futbolcu onu istiyor! Lucas Torreira Galatasaray'dan ayrılacak mı?
Şampiyonluk yarışını Fenerbahçe'nin 2 puan önünde sürdüren Galatasaray'da gözler Kasımpaşa maçına çevrilirken diğer yandan transferde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira için dünya devi devreye girdi.

Çaykur Rizespor'u 6-2 yenerek hem taraftarıyla gövde gösterisi yapan hem de iç sahadaki yenilmezliğini sürdüren Galatasaray, şampiyonluk yarışında da fire vermemiş oldu. Cimbom bu hafta sonunda da Kasımpaşa'yı mağlup edip yürüyüşünü devam ettirmek isterken Fenerbahçe'nin olası kaybında farkı açmayı da hedefliyor. Diğer yandan transfer gelişmeleri de yaşanıyor ve en sıcak isimlerin başında Lucas Torreira geliyor. Peki, Lucas Torreira Galatasaray'dan ayrılacak mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Efsane futbolcu devrede

Galatasaray'da bu sezon çıktığı 37 maçta 1 gol atıp 2 de asist yaparak geçen seneyi geride bırakmayı başaran 28 yaşındaki yıldız için daha önce İtalya iddiası gündeme taşınmıştı ancak bu kez Boca Juniors devreye girdi. Efsane futbolcu Juan Roman Riquelme'nin başkanlığını üstlendiği Arjantin devi, ısrarında kararlı.

Torreira ayrılık düşünmüyor

Geldiği günden bu yana adından söz ettiren Lucas Torreira bugüne kadar 71 maçta 1 gol atıp 3 de asist yaptı. Adını sürekli olarak kendi alanının liste başı yapmayı başardı. Saha içi karakteri ve mücadelesiyle de taraftarın sevgilisi haline geldi. Güncel piyasa değeri 16 milyon euro. Ancak deneyimli yıldız şu an için Amerika kıtasında top koşturmaya sıcak bakmıyor.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.