Edin Dzeko Fenerbahçe Galatasaray maçında oynayacak mı?

Edin Dzeko Fenerbahçe Galatasaray maçında oynayacak mı?
Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, hafta sonu Galatasaray'ı evinde ağırlayacak. Karşılaşmaya dair en çok merak edilen konu ise Edin Dzeko'nun durumu. Taraftarlar da sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Edin Dzeko Fenerbahçe Galatasaray maçında oynayacak mı?

Lider Fenerbahçe'de bu hafta iki sarı kırmızılı rakibe karşı verilecek mücadeleler gündemin ilk maddesi. Sarı lacivertliler ilk olarak Kayserispor ardından da Galatasaray ile 3 puan savaşına girecek. İki karşılaşmadan da 3'er puanla ayrılmayı hedefleyen İsmail Kartal ve öğrencileri hazırlıklarını sürdürüyor. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından 2 gruba ayrılan sarı-lacivertli oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Fenerbahçe, Kayserispor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Fenerbahçe'de iki eksik var

Deplasmanda oynayacağı karşılaşmada hata yapmak istemeyen ve rakibinin Trabzonspor gibi bir takımı yenerek dikkatleri üzerinde topladığının bilinciyle sahaya çıkacak olan Fenerbahçe'de iki eksik bulunuyor. Bir süredir sahalardan uzak kalan Becao'nun yanı sıra Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc bu maçta formalarını terletemeyecek.

6580c3413f6276ff0e27b067.webp

Dzeko Galatasaray derbisinde oynayabilecek mi?

İki futbolcunun haricinde Edin Dzeko'nun da son idmana katılmadığı, bunun da tedbir amaçlı yapıldığı öğrenildi. Boşnak golcünün Kayserispor karşılaşması için sahada yer alıp almayacağı konusundaki karara karşılaşma günü yapılacak testler sonrasında varılacağı öğrenilirken derbide ise forma giyebileceği belirtildi.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.