Dünya devinden Jayden Oosterwolde'ye kanca! Teknik direktör bizzat istedi

Dünya devinden Jayden Oosterwolde'ye kanca! Teknik direktör bizzat istedi
Fenerbahçe formasıyla bu sezon adından söz ettirmeyi başaran Jayden Oosterwolde, birçok takımın listesine girmeyi başardı. Hollandalı futbolcuya özellikle İtalya'dan talipler var. Bir takımın teknik direktörü ise bizzat istedi.

Şampiyonluk yarışını Galatasaray'ın 2 puan gerisinde sürdüren Fenerbahçe'de gündem Union Saint Gilloise ve Trabzonspor maçları. Sarı lacivertliler iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak yolunu devam ettirmek ve taraftarını da sevindirmek isterken diğer yandan transferde de gelişmeler yaşanıyor. Özellikle gitmesi muhtemel oyunculardan biri hakkında iddialar giderek ciddileşiyor ve artık teklif aşamasına gelindiği belirtiliyor.

Adından söz ettiriyor

Geçen sezonun devre arasına geldiği Fenerbahçe'de ismini kanıtlamayı başaran ve bu sene de tam 37 maça çıkan Jayden Oosterwolde'ye talip yağıyor. Hollandalı stoper ve sol bek performansıyla herkesi kendine hayran bırakırken 2739 dakika sahada kalıp 2 de gol atmayı başardı. Şampiyonluk ve Avrupa yürüyüşünün de önemli figürlerinden biri haline geldi.

Inter devrede

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu daha önce forma giydiği İtalya'dan yoğun markaj altında. Roma ve Milan'ın ardından Inter de yarışa dahil oldu. Mavi siyahlılarda yıldız futbolcu için rapor veren Simone Inzaghi, genç defansı çok beğendiğini yönetime iletti. Yakın zamanda ilgi kağıdı göndermeyi de planlayan İtalyan devi, şartlar oluşması halinde resmi teklifte de bulunacak.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.