Casemiro kimdir, kaç yaşında, mevkiisi ne? "Galatasaray'a transfer olabilir" iddiası! Casemiro aslen nereli?

Casemiro kimdir, kaç yaşında, mevkiisi ne? "Galatasaray'a transfer olabilir" iddiası! Casemiro aslen nereli?
Transfer sürecine devam eden Galatasaray'dan yeni bir transfer haberi geldi. Peki Manchester United'ın yıldızı Casemiro kimdir, sarı kırmızılı takıma mı transfer olacak?

Son olarak Osimhen transferini bitirmiş olan sarı kırmızılı takım Galatasaray'dan yeni bir transfer haberi geldi. Sarı kırmızılı ekip bu defa Premier Lig ekibi Manchester United'ın yıldızı Casemiro'yu transfer etmek istedi. Peki iddiaların odağında yer alan ünlü yıldız Casemiro kimdir, mevkiisi ne, kaç yaşında?

CASEMİRO KİMDİR?


Casemiro'nun hayatı ve futbol kariyeri futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Carlos Henrique Casimiro veya kısaca Casemiro olarak bilinen Casemiro, 23 Şubat 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. Başarılı isim, Premier League ekiplerinden Manchester United'da oynayan ve defansif orta saha mevkiinde yer alan Brezilyalı bir millî futbolcudur.

Casemiro, Primeira Liga ekiplerinden Porto'da kiralık şekilde oynamıştır. 2015-2016 senelerinde ise Real Madrid`e transfer olmuştur. Daha sonra Real Madrid takımında 4 kez Şampiyonlar Ligi kazanmıştır.

2022 yılında ise Casemiro, 70m euro karşılığında Manchester United'a transfer edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.