Borussia Dortmund'dan Beşiktaş'ın iki genç ismine kanca

Borussia Dortmund'dan Beşiktaş'ın iki genç ismine kanca
Alman ekibi Borussia Dortmund, geleceğe yatırımlarına iki ismi daha eklemek amacıyla Beşiktaş'ın kapısını çalma hazırlığında.

Bu sezon lider Leverkusen'in 15 puan gerisinde kalarak şampiyonluk mücadelesinden çok uzun bir süre önce kopan Borussia Dortmund, gelecek senenin hazırlıklarına başladı. Sarı siyahlı ekip, Beşiktaş'ta forma giyen Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz'ın peşine düşerken Nuri Şahin'in de görüşü alındı. Alman basınında yer alan haberlere göre genç teknik adam 2 yıldız adayını da kadrosunda görmek istiyor ve listeye ekledi.

Birçok isim izleniyor

Nuri Şahin'in referans olması üzerine Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, Borussia Dortmund yetkilileri tarafından izlenmeye başlandı. Gözlemciler hem 10 numara hem ikinci forvet hem sol kanat hem de santrafor mevkilerinde forma giyebilen Semih'i ilk sıraya alırken Demir Ege Tıknaz'ın da orta saha için yeteneklerini mercek altına aldı. Alman ekibi, iki yıldızı izlemek için İstanbul'a scout ekibini gönderiyor.

Semih Kılıçsoy'un 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 18'lik hücum oyuncusu 12 maçta forma giydiği 741 dakikaya 7 gol ve 2 asist sığdırdı.

Demir Ege Tıknaz'ın Beşiktaş ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. 19'luk orta saha bu sezon Süper Lig'de sahada kaldığı 16 maç ve 521 dakikada 1 asist üretti

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.