Beşiktaş'tan Martins bombası! Teklif sonrası karar belli oldu

Beşiktaş'tan Martins bombası! Teklif sonrası karar belli oldu
Transfer sezonunda önemli takviyeler yapan Beşiktaş'ın, Christopher Martins Pereira'yı da kadrosuna katmak konusunda öneride bulunduğu ancak teklifin reddedildiği öğrenildi.

Sezonun ilk yarısında dönemin başkanı Ahmet Nur Çebi ile çok kötü sonuçlar alan ve birçok teknik direktör deneyen Beşiktaş'ta Hasan Arat ile birlikte yeni bir sayfa açılmıştı. Siyah beyazlılarda göreve getirilen Fernando Santos'un ardından transferde de önemli adımlar atıldı. Jonas Svensson'un ardından Joe Worrall, Al Musrati ve Ernest Muçi'ye imza attırılmıştı. Ancak bir oyuncu için daha devreye girildiği fakat önerinin kabul edilmediği öğrenildi.

65d2028ff159eb740460bdd4.webp
Al Musrati Beşiktaş

​​​​​Maliyetleri belli oldu

Beşiktaş'ın devre arasında sözleşme imzaladığı Al Musrati ve Errnest Muçi'nin bonservisleri de belli oldu. Buna göre Braga'ya Libyalı oyuncu için 1 milyon euro kiralama ve 11 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği açıklandı. Arnavut yıldız adayının kulübüne ise 10 milyon euro verileceği duyuruldu.

65d20302f159eb740460bdd7.webp
Christopher Martins Pereira

​​​Teklif reddedildi

Siyah beyazlılar Al Musrati öncesinde de birçok oyuncuyla görüştü. O isimlerden biri Spartak Moskova forması giyen Lüksemburg ve Yeşil Burun Adaları pasaportu taşıyan Christopher Martins Pereira oldu. Kartal'ın, Rus ekibine yaptığı teklif ise başkent temsilcisi tarafından düşük bulunarak reddedildi. Spartak Moskova Sportif Direktörü Tomas Amaral'ın kendisi için daha yüksek bir teklifle birlikte Pereira'yı satmak istediği öğrenildi.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.