Beşiktaş'ta yerli operasyonu başlıyor! 5 oyuncu listede

Beşiktaş'ta yerli operasyonu başlıyor! 5 oyuncu listede
Gelecek sezonun kadro yapılanmasını inşa etmeye başlayan Beşiktaş'ta yerli oyuncuların sayısı çoğalacak. Kartal, beş ismi listesine aldı.

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta gelecek senenin hazırlıkları başladı. TFF'nin yeni kural olarak duyurduğu kontenjan hakkına göre yerli kalitesini yükseltmeye ihtiyaç duyan siyah beyazlılarda beş futbolcunun kadroya katılması adına mesai harcanıyor.

Emirhan geri dönecek

Yönetim ilk adım olarak alt yapısından yetişen ve şu an Başakşehir'de kiralık olarak oynayan eski futbolcusu Emirhan İlkkan'ın işini bitirmek amacında. Bonservisi Torino'da bulunan genç oyuncu için girişimler başlayacak. Süper Lig'den Kasımpaşa forması giyen ve performansıyla dikkat çeken Yasin Özcan da listedeki bir diğer isim.

Yurt dışından 3 hamle daha

Emirhan için İtalya seferi yapacak olan Beşiktaş'ta yurt dışından 3 futbolcu daha alınmak isteniyor. Lille ile kontratı sona erecek Yusuf Yazıcı'nın Türkiye'ye dönmesi için uğraş verilecek. Ayrıca devre arasında istenen ancak imzası atılamayan Başar Önar'ın yanı sıra Dortmund ile 2026'ya kadar kontratı bulunan Salih Özcan da teknik heyetin onay verdiği yıldızlar arasında.

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.