Beşiktaş'ta yeni kral o! İtalya'da manşetlere taşındı...

Beşiktaş'ta yeni kral o! İtalya'da manşetlere taşındı...
Bu sezon istediği sonuçlar alamayıp dördüncülük şansını dahi zora sokan Beşiktaş'ta Omar Colley günün en çok konuşulan ismi olmayı sürdürüyor. Gambiyalı stoper İtalya'da manşetlere adını yazdırdı.

Geçen senenin devre arasında 2.3 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a imza atan Omar Colley adeta alev aldı. Çıktığı 27 karşılaşmada 348 dakikada bir skora etki edip 7 kez fileleri sarsan Afrikalı oyuncu Başakşehir karşısında da takımı adına perdeyi açan isimdi. Bu performansıyla da adını İtalya'da manşete taşımayı başardı.

Gelecek sezonun sonunda kontratını tamamlayacak olan 31 yaşındaki stoper için özellikle Arap takımlarından ilgi bulunması yönetimi satış için iştahlandırıyor. Ayrıca performansa dayalı sözleşme uzatma opsiyonu bulunması da el güçlendirici bir diğer unsur.

İtalya'da manşet oldu

Beşiktaş'a Serie A takımlarından Sampdoria'dan gelen Colley için İtalyan basını da yakın takipte. Medyada, "Takımı iyi durumda değil ama Colley gollerine devam ediyor. Ligde 6, toplamda 7. golüne ulaşmayı başardı" yorumları yapıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.