Beşiktaş'ta transfer hareketliliği başlıyor! İşte listedeki isimler

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği başlıyor! İşte listedeki isimler
Hasan Arat'ın başkan olarak seçildiği seçimin ardından ocak ayına güçlü bir giriş yapmak isteyen Beşiktaş'ta transfer hareketliliği başladı. Siyah beyazlıların gündemindeki futbolcuların sayısı gün geçtikçe artıyor.

Serdal Adalı ile girdiği başkanlık yarışından galibiyetle ayrılan Hasan Arat, Beşiktaş'ın yeni başkanı olarak seçildi. Arat yönetimindeki ilk transfer dönemine girecek siyah beyazlılar hareketli bir ay geçirebilir. Takıma kazandırılması beklenen isimler için yoğun görüşmeler yapılacak. Listenin ilk sıralarındaki futbolcuların siyah beyazlı formayı giymeleri adına çaba gösterilecek.

Çalımbay hazır

Ligde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alıp henüz yenilmeyen Rıza Çalımbay, Avrupa'da ise Club Brugge karşısındaki tarihi hezimete ise engel olamadı. Deneyimli teknik adam Ankaragücü karşısında oynanan futbol sonrasında takımda değiştirilmesi gereken noktalar için transfer listesini hazırladı. Aralık ayında yeni yönetimle bir araya gelecek olan yönetim, taleplerini sıralayacak.

Erencan ve Isco gündemde

Takımın ofansif gücünü artırmak isteyen Rıza Çalımbay'ın listesine ilk giren isimler Isco ve Erencan Yardımcı oldu. Yerli kontenjanı için gen. forveti, orta saha organizasyonunda da İspanyol yıldızı düşünen deneyimli teknik direktör, stoper satışı veya kontrat feshi gerçekleştirilirse buraya da bir takviye yapmak amacında. Ayrıca menajerlerin getireceği önerilerden de makul boyutta olanlar konusunda değerlendirme yapılması bekleniyor.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.