Beşiktaş'ta Romain Saiss gidiyor o geliyor! Kartal yıldız isimle anlaştı

Beşiktaş'ta Romain Saiss gidiyor o geliyor! Kartal yıldız isimle anlaştı
Şu ana kadar transferde istediği başarıyı elde edemeyen Beşiktaş'ta Romain Saiss'in geleceği de merak konusu. Fasllı futbolcunun takımdan ayrılma isteği sonrasında takasta kullanılması kararlaştırıldı.

Yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer konusu sessizliğini koruyor. Birbirinden önemli isimleri listesinde tutan ve görüşmelerde bulunan Kara Kartal'da gözler artık imzalara çevrildi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in ısrarla takımda tutmasına rağmen her defasında gitmek istediğini ifade eden Romain Saiss için yeni plan belli oldu. Faslı futbolcu takasta kullanılacak. Kartal, almak istediği yıldızla da anlaştı ve el sıkıştı.

2023/06/17/romain-saiss.webp

Geçen sezon ikna edildi ancak...

Geride kalan sezonun Dünya Kupası nedeniyle verilen arasından sonra kendisine teklifler gelmesi nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Romain Saiss için Teknik Direktör Şenol Güneş büyük gayretlerle öğrencisini kulüpte tutmuştu. Ancak Faslı futbolcu burada kalmak istemediğini yinelemeye başlayınca ipler kopma noktasında geldi.

2023/06/20/besiktas-transfer-haberi-kartalda-romain-saissa-ingiliz-kancasi-1685686363978.jpg

Talibi çok

Savunmaya liderlik yapması için transfer edilen Romain Saiss, Fas'ın Dünya Kupası'nda elde ettiği başarı sonrası gözde isimlerden biri oldu. Arap yıldıza Katar'ın yanı sıra İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri ve Fransa'dan çok sayıda talip olduğu biliniyor.

64afe18880a0331304df758c.jpg

Onana sürprizi!

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Jean Onana için görüşmeler sürüyor. Kamerunlu oyuncuyla el sıkışan Kartal, geçen sezon 23 maça çıkan yıldız isme karşılık Saiss'i önerdi. Eğer deneyimli futbolcu bu teklifi kabul eder ve Lens de onay verirse işlem gerçekleşecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.