Beşiktaş'ta ayrılık üzerine ayrılık! En az 6 oyuncu gidecek

Beşiktaş'ta ayrılık üzerine ayrılık! En az 6 oyuncu gidecek
Bu sezonu unutarak gelecek sene hem Avrupa'da yer almak hem de yeniden şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Diğer yandan gidecek isimler de belirleniyor. En az 6 oyuncunun ayrılması bekleniyor.

Milyonlarca taraftarını bu sezon üzen Beşiktaş, yeni sezona hazırlanıyor. Başkan Hasan Arat dönemindeki ilk transfer sürecinde 3 oyuncuyu kadrosuna katan Kartal, bu kez geniş çaplı bir operasyon başlattı. İzlenen oyuncuların yanı sıra daha önce kulübün datasında bulunan isimler de mercek altına alındı. Ayrıca teknik heyet, Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'ın da istediği futbolcular var. Ortak noktada buluşularak karar verilecek. Diğer yandan ayrılacaklar da netleşiyor. En az 6 ayrılık hedefleniyor.

Performans veremediler

Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı isimlerden bazıları hayal kırıklığı yaşattı. Başta Amartey geliyor. Premier Lig deneyimi sonrasında Süper Lig'de istikrar sağlayamadı. Adana Demirspor ile kontratı bittikten sonra alınan Jonas Svensson da yine ayrılabilecekler listesinde bulunuyor. Joe Worrall'un satın alma opsiyonu kullanılmayacak. Rebic için teklifler bekleniyor.

O isimler de yolcu

Takımda daha önce kadro dışı bırakılan ve sonrasında geri dönen ancak formundan çok şey kaybeden Vincent Aboubakar da teklif gelmesi halinde gönderilecek. Muleka eğer talibi olursa kolaylık sağlanacak. Omar Colley için de aynı durum geçerli olabilir. Keza attığı gollerle ön plana çıkarmayı başarmıştı.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.