Beşiktaş'ın hedefi yine Premier Lig!

Beşiktaş'ın hedefi yine Premier Lig!
Süper Lig'de ocak ayı transfer döneminde sadece Jonas Svensson'a imza attırabilen Beşiktaş, beklenen hamleleri için Avrupa'da tescil döneminin sona ermesini bekledi. Hedefte yine Premier Lig var. Yıldız stoper listeye eklendi.

Daha önce Malang Sarr'ı gündemine alan Beşiktaş'ta beklenen gelişme henüz yaşanmadı. Takımın gol yeme sorununa çözüm bulmaya çalışan Fernando Santos ve ekibi, takviye konusunda raporunu ve listesini hazırladı. Çalışmalarını yoğunlaştıran ve temaslarını hızlandıran yönetim de flaş bir isimle görüşmelere başladı.

Hedef Keane

Stoper arayışı için rotasını yine İngiltere'ye çeviren Beşiktaş, Everton'ın 31 yaşındaki stoperi Michael Keane için görüşmelere başladı. Ada temsilcisiyle Yönetim; teknik direktör Santos'un hem defans hattın güçlendirmek hem de takıma liderlik yapacak bir oyuncuda ısrar etmesi nedeniyle kaliteli isimlerin peşinde koşuyor.

1.5 yılı daha var

Kulübü Everton ile 1.5 sene daha sözleşmesi bulunan ve bu sezon sadece 10 maçta forma şansı bulabilen Michael Keane için Beşiktaş satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunacka. Eğer ret yanıtı gelirse bu kez bonservisinin alınması konusunda bir teklif sunulacak. Ayrıca Malang Sarr'da da temaslar sürüyor.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.