Beşiktaş'ın hedefi Kelechi Iheanacho

Beşiktaş'ın hedefi Kelechi Iheanacho
Bu sezon gol sorunu yaşayan Beşiktaş'ın gündemine birçok forvet geliyor. Listedeki isimlere Leicester forması giyen Kelechi Iheanacho da eklendi. Nijeryalı yıldız oyuncu için kısa sürede girişimde buluularak görüşmelere başlanacak.

Bu sezon gol sorunu yaşayan Beşiktaş'ın gündemine birçok forvet geliyor. Listedeki isimlere Leicester forması giyen Kelechi Iheanacho da eklendi. Nijeryalı yıldız oyuncu için kısa sürede girişimde buluularak görüşmelere başlanacak. Afrikalı golcünün yeni bir maceraya başlamak istemesi en önemli koz olarak kullanılacak.

Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ta Cenk Tosun da İstanbul kariyerine son verecek gibi görünüyor. Bu nedenle forvet arayışına başlayan Kartal'ın gündemine gelen ilk isim Karabağ'ın yıldızı Juninho olmuştu. Farklı profilde ve yıldız bir oyuncu daha almak isteyen teknik heyet ile yönetim, sözleşmesi sona erecek Kelechi Iheanacho için görüş birliğine vardı. Championship'te oynamak istemeyen Nijeryalıyı ikna turları başlıyor.

İki forvet gidiyor

Bu sezon büyük umutlarla yola çıkılan Vincent Aboubakar önce kadro dışı kalmış ardından da sakatlığı nedeniyle uzun süre oynamamıştı. Kamerunlu forvetin mevkidaşı Cenk Tosun ise hem yapılan görüşmelerde ikna edilemedi hem de performansıyla taraftarlardan geçer not alamadı. Semih Kılıçsoy'un da oynayacağı denklemde iki santrafora dönmeye niyeti de bulunan Fernando Santos, yıldız ismin alınmasını istedi.

Trabzonspor da devrede

Sezon sonu kontratı biteceği için boşa düşecek olan Kelechi Iheanacho transferinde bonservis ödemeyecek Beşiktaş'ın işi bir hayli zor. Zira Trabzonspor da daha önce gündemine aldığı Afrikalı futbolcuyu istiyor. Onuachu'nun durumuna göre bir forvet takviyesi yapmayı hedefleyen yönetim ve teknik heyet 27 yaşındaki yıldız üzerinde görüş birliğine vardı.

Görüşmeler başlayacak

Aboubakar'ın yanı sıra Muleka'nın da ayrılacağı Beşiktaş'ta golcü isim için görüşmeler başlayacak. Bu sezon çıktığı 24 karşılaşmada 6 kez fileleri sarsıp 3 de asist yapan milli forvet, 1082 dakika sahada kaldı. 13 milyon euro güncel piyasa değeri bulunuyor. 1.85 metre boyu ile de hava toplarında oldukça etkili ve ceza sahasını domine edecek bir yapısı var.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.