Beşiktaş'a 4.5 milyon euroluk şok! Trabzonspor detayı can sıktı...

Beşiktaş'a 4.5 milyon euroluk şok! Trabzonspor detayı can sıktı...
Bu sezon istediği sonuçları alamayan ve gelecek seneye hazırlanan Beşiktaş'a transferde kötü haber geldi.

Elinde en ulaşılabilir kupa olarak sadece Türkiye Kupası kalan Beşiktaş, Süper Lig'e çok uzun süre önce havlu atmıştı. Performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan siyah beyazlılar gelecek sezona hazırlanıyor. Gelecek oyuncular kadar gidecek isimler de belirlenmeye devam ediyor. Onlar arasında Jean Onana da bulunuyor. Kamerunlu yıldızın geri dönmesine kesin gözle bakılıyor. Bu da 4.5 milyon euroluk gelirden mahrum kalınması anlamına geliyor.

Marsilya'da daha fazla oynadı

Sezon başında 4 milyon euroya Lens'ten Beşiktaş'a transfer olan Jean Onana, siyah beyazlı forma ile 10 maça çıktı ve 178 dakika sahada kaldı. 1 asist üretebildi. Devre arasında Marsilya'nın kiraladığı Afrikalı orta saha Fransız temsilcisinde de göze girmeyi başaramadı. Marsilya'nın remi maçlarının %50'sinde oynaması ve UEFA Şampiyonlar Ligi bileti alması halinde 4.5 milyon €'luk zorunlu satın alma opsiyonunun yürürlüğe gireceği 24 yaşındaki futbolcu iki alanda da Beşiktaş'a iyi haber veremedi.

Trabzonspor iddiası can sıktı

Marsilya'nın Jean Onana'yı büyük ihtinalle kadrosunda düşünmemesinin ardından bir de Trabzonsporlu Batista Mendy için ilgi kağıdı gönderdiği iddiası Beşiktaşlıları daha da üzdü. Alternatifini Türkiye'den bulan Fransız ekibi yıldız oyuncu için belki de çok daha fazla bir bonservisi gözden çıkarmayı göze alabilecek. Stoper de oynayabiliyor olmasının yanı sıra Trabzonspor'un en gözde isimlerinden biri haline gelen Gine Bissau asıllı orta sahanın güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.