Beşiktaş'a 2 sambacı forvet! Kartal'dan dev hamleler geliyor

Beşiktaş'a 2 sambacı forvet! Kartal'dan dev hamleler geliyor
Sezonun ikinci yarısında iddialı bir hale gelmek ve Avrupa kupalarına bilet almak olan Beşiktaş, Hasan Arat yönetimindeki ilk transfer sürecinde hücum hattını 2 Brezilyalı ile güçlendirecek.

Bu sezon yaptığı transferlerden istediği verimi alamayan Beşiktaş'ta ocak ayı için çalışmalar başladı. Başkan Hasan Arat yönetiminde yeni hamlelerini yapmaya hazırlanan siyah beyazlılarda pek çok isim gündemde ancak gözler sambacı iki futbolcuya çevrildi. Samet Aybaba'nın da birini canlı ve özellikle izlediği futbolcuların takımları ile irtibata geçilecek ve pazarlıklar başlayacak.

Partizan'dan Saldanha gündemde

Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş'ta bu bölgeye yapılacak takviyelerden birinin Saldanha olması bekleniyor. Partizan'da forma giyen ve bu sezonki performansıyla adından söz ettiren 23 yaşındaki futbolcu bir başka siyah beyazlı kulüp tarafından isteniyor. Samet Aybaba'nın da tribünde seyrettiği ve takip ettiği Brezilyalı için Partizan'ın kapısı çalınacak. Pazarlıkların 2.5-3 milyon eurodan başlaması bekleniyor.

Gabigol önerisi

Beşiktaş'ın gündemine gelen isimlerden biri de Gabriel Barbosa. Gabigol lakaplı santrfor için kulübü Flamengo gerekli kolaylığı sağlayabileceğini söyleyip oyuncusunu önerdi. Tahmini bedelin 5 milyon euro olarak iddia edildiği süreçte eğer anlaşma sağlanırsa gözler bu kez 27 yaşındaki forvete çevrilecek. Yıldız futbolcunun farklı takımlardan istnemesi ihtimaline karşılık olarak maaşının yüksek bir seviyede belirleneceği dile getiriliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.