Beşiktaş'ta 1'i gitti sırada 4 isim var!

Beşiktaş'ta 1'i gitti sırada 4 isim var!
Beşiktaş'ta kadro dışı kalan oyunculardan biri ayrıldı. Geriye 4 futbolcu kaldı. Onların da takımdan ayrılmaları konusunda gelişmeler yaşanması bekleniyor. Eğer ayrılıklar yaşanırsa yönetim de elini rahatlatarak yeni takviyeler yapmak amacında.

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta girişimler devam ederken diğer yandan takımdan ayrılması beklenen oyuncular hakkında da teklif gelmesi gerekiyor. Kadro dışı bırakılan futbolculardan Eric Bailly'nin Villarreal ile anlaşmasının ardından gözler diğer isimlere çevrildi. İşte detaylar...

Eric Bailly gönderildi

Dönemin Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kadroya kazandırdığı Eric Bailly, yoğun sakatlık sicili ve yüksek maliyeti ile dikkat çekiyordu. Fildişili futbolcu çıktığı karşılaşmalarda verim sağlayamazken zaman zaman sakatlığıyla da sahalardan uzak kaldı. Kadro dışı bırakılmasının ardından da eski takımı Villarreal ile anlaştı.

Beşiktaş'tan açıklama

Siyah beyazlı ekipten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "Futbol A Takımımızın oyuncusu Eric Bailly ile karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Eric Bailly'ye kariyerinde başarılar dileriz. Saygılarımızla."

Gözler diğer isimlerde

Eric Bailly'nin ayrılmasından sonra diğer futbolcularda yaşanacak gelişmeler sabırsızlıkla bekleniyor. Aboubakar'ın Suudi Arabistan'dan talipleri var. Rosier için Fransız ve Belçika ekiplerinin devrede olduğu iddia ediliyor. Ghezzal için yine Katar takımlarının istekli olabileceği konuşulurken maliyetinden ötürü Onana'da nasıl bir süreç işleyeceği merak konusu.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.