Beşiktaş siftah, Rizespor zafer peşinde

Beşiktaş siftah, Rizespor zafer peşinde
Trendyol Süper Lig'in 16'ıncı haftasındaki erteleme maçında Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, rakibini yenerek yeni teknik direktörü ile 3 puanlı bir başlangıç yapmak amacında. Ev sahibi ise iyi gidişatını sürdürmek istiyor.

Sezona Şenol Güneş ile başlayıp Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile devam ettikten sonra dün akşam Fernando Santos'u takımın başına getirdiğini açıklayan Beşiktaş, Süper Lig'in 16'ıncı haftasında oynanması planlanan ancak ertelenen maçta Rizespor'un konuğu olacak. Siyah beyazlılada tek hedef Portekizli teknik adamla iyi bir başlangıç yapmak amacında.

Ev sahibi Çaykur Rizespor ise son yenilgisini 6 Kasım aldığı Gaziantep FK maçından bu yana oynadığı karşılaşmalarda yenilmedi. Bu avantajla sahaya çıkacak Karadeniz ekibinde zorlu mücadeleden galip ayrılarak hem dev rakibini geride bırakmak hem de Avrupa kupalarında Trabzonspor'a bir adım daha yaklaşmak hedefleniyor.

Yarın akşam 20.00'de başlayacak kritik 90 dakika haftanın sonucu en çok merak edilen sınavlarından biri olarak gözüküyor.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.