Beşiktaş sessizliğini bozuyor! Yıldız yağmuru başlıyor

Beşiktaş sessizliğini bozuyor! Yıldız yağmuru başlıyor
Transferde rakiplerine göre sessizliği nedeniyle eleştirilen Beşiktaş, pazartesiden itibaren birbirinden önemli isimleri açıklamaya hazırlanıyor.

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, hazırlıklarını Almanya'da sürdürüyor. Siyah beyazlılar transferdeki sessizliğini ise bozmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar kadrosuna sadece Somaspor'dan Emrecan Bulut'u katan Kartal, yıldız isimleri de pazartesiden itibaren açıklayacak. Taraftar da gündemdeki futbolculardan dolayı heyecanlı. Detaylar haberimizde.

64a0360c4e3fe01fa42928a9.webp

İlk transfer Emrecan

Beşiktaş bu yazın ilk hamlesini Somaspor'dan Emrecan Bulut ile yaptı. 20 yaşındaki oyuncu sol kanatta forma giyiyor. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘’Kulübümüz, profesyonel futbolcu Emrecan Bulut'un transferi için Somaspor'la anlaşmaya varmıştır. Emrecan Bulut'la 4+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Emrecan Bulut'a şanlı formamızla üstün başarılar dileriz’’ ifadeleri kullanıldı.

2023/07/04/daniel-amartey-besiktasa-goz-kirpti-ro5j.webp

Amartey geliyor

Beşiktaş'ın ilk yıldız transferi Amartey olacak. Küme düşen Leicester City ile kontratı sona eren Ganalı futbolcu, takımından ayrıldı ve boşa çıktı. Devreye giren Kartal daha önce de istediği ancak imza attıramadığı Afrikalı oyuncuyu kampa getirmeyi planlamıştı ancak vize sorunları nedeniyle süreç ertelendi. Amartey'in pazartesi kampa katılması bekleniyor.

2023/07/04/halil-dervisoglu-burnley-1907612.jpg

Güneş'in tepkisi imzayı getirdi

Geride kalan sezonu Burnley'de geçiren ancak isteneni veremeyen Halil Dervişoğlu da Beşiktaş'ın listesinde bulunuyordu. Milli futbolcu ile görüşen siyah beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunup tepki göstermişti. Güneş, "Beşiktaş adını kullanıp da başka takımlarla pazarlık yaparsa olmaz. Öyle olursa Halil'den soğurum" ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray'ın devrede olduğu bilinen 23 yaşındaki futbolcu kararından vazgeçmedi ve daha önce 1 milyon euro talep ettiği yönetimle 750 bin euro karşılığında anlaşma sağladı.

2023/07/14/besiktas-ajaxin-sirp-yildizi-dusan-tadici-transfer-etmek-istiyor-hkpr.webp

Tadic bombası patlıyor!

Ajax'taki performansıyla adını pek çok kez Avrupa'nın dev takımlarının listesine giren Dusan Tadic ile ilgili olarak flaş bir fırsat yakalayan Beşiktaş, Sırp futbolcuya teklifte bulunmuştu. Hollanda'nın en büyük kulübünde forma giyerken yakaladığı istatistiklerle efsaneler arasına giren 34 yaşındaki futbolcu dün sözleşmesini feshederek takımdan ayrıldı. Yeni adresinin neresi olacağı ise merak konusu. Dusko Tosic ile büyük bir kozu bulunan yönetim, 2+1 yıllık olmak üzere 3 milyon euro önerdi. Deneyimli yıldız kararını kısa süre içerisinde verecek.

roberto-pereyra-udinese-1602146456-48691.jpg

Orkestra şefi Pereyra

Beşiktaş'ın orta sahasında bulunan yıldızlara bir yenisi daha ekleniyor. Marek Hamsik'in Trabzonspor'a yaptığı katkının ardından merkezi yönetecek ve oyunu yönlendirecek bir isim arayan teknik heyet, Roberto Pereyra'da karar kıldı. Arjantinli yıldız kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek ve sözleşme imzalayacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.