Beşiktaş iki yeni transferini duyurdu

Beşiktaş iki yeni transferini duyurdu
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş transferlerini peş peşe duyurdu.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Fransız ekibi Lens'te forma giyen orta saha oyuncusu Jean Onana ile görüşmelerin başladığını ve bonservisi elinde olan Ganalı savunma oyuncusu Daniel Amartey'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Siyah-beyazlı kulüpten, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Jean Emile Junior Onana Onana'nın transferi konusunda, futbolcu ve kulübü RC Lens ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Kamerunlu 23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon başında Bordeaux'dan Lens'e 4 milyon Euro bonservisle transfer olmuştu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2023-2024 sezonu transfer çalışmaları kapsamında Ganalı defans oyuncusu Daniel Amartey'le sözleşme imzaladı. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Daniel Amartey'e şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, sözleşmenin süresine dair bilgiye yer verilmezken 28 yaşındaki futbolcu son olarak İngiliz ekibi Leicester City'de forma giymişti.

AMARTEY SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇTİ

Beşiktaş'ın yeni transferi Daniel Amartey, siyah-beyazlıların sponsor hastanesinde sağlık kontrollerinden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan oyuncu, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Amartey'in sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.