Beşiktaş Emlakjet’in rakibi Manisa BŞB

Beşiktaş Emlakjet’in rakibi Manisa BŞB
Play-off serisi ilk maçında Manisa BŞB ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş Emlakjet, yarı finale adını yazdırmak için mücadele edecek.

Basketbol Süper Ligi’nde çeyrek final heyecanı yaşanırken, normal sezonu üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş Emlakjet, ligi 6. sırada bitiren Manisa Büyükşehir Belediye Spor ile yarı final mücadelesi verecek. Peki Beşiktaş Emlakjet - Manisa BŞB maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Beşiktaş Emlakjet ile Manisa Büyükşehir Belediye Spor 16 Mayıs 2024 Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Emlakjet, Manisa ekibini İstanbul’da BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde ağırlayacak.

Beşiktaş Emlakjet - Manisa BŞB mücadelesi 16 Mayıs Perşembe günü saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İki galibiyete ulaşan ekibin yarı finale yükseleceği play-off serisinde 2. maç 18 Mayıs Cumartesi gerek kalırsa 3. ve son maç ise 20 Mayıs Pazartesi günü oynanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.