Beşiktaş Emlakjet Fenerbahçe Beko basketbol maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Emlakjet Fenerbahçe Beko basketbol maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Basketbol Süper Lig'de Beşiktaş Emlakjet ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geliyor. İki ezeli rakibin mücadelesi nefes kesecek. Peki, Beşiktaş Emlakjet Fenerbahçe Beko basketbol maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Futbolda tarihi bir rekabeti bulunan Beşiktaş ile Fenerbahçe bu akşam basketbolda karşı karşıya gelecek. Zirve mücadelesi içerisinde yer alan siyah beyazlılar rakibini mağlup ederek üst sıralardaki varlığını devam ettirmek amacında. Sarı lacivertliler ise Real Madrid galibiyetinin ardından bu kez de derbiden zaferle evine dönmek amacında. Karşılaşmayı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmeye çalışıyor. Peki, Beşiktaş Emlakjet Fenerbahçe Beko basketbol maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Beşiktaş Emlakjet Fenerbahçe Beko basketbol maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Basketbol Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Beşiktaş Emlakjet Fenerbahçe Beko basketbol maçı saat 20.30'da başlayacak. Mücadele S Sport'tan canlı yayınlanacak.

İki takım ne durumda?

Derbi şölenine sahne olacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisi öncesinde iki takımın durumu da merak ediliyor. Sarı lacivertliler Anadolu Efes ile aynı galibiyete sahip olmasına rağmen averajla liderlik koltuğunda oturuyor. Ev sahibi Kartal ise 6 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 4'üncü basamakta.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.