Başakşehir'de tek hedef Sivaspor

Başakşehir'de tek hedef Sivaspor
Hatayspor'u 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırmayı başaran Başakşehir'de sıra Sivasspor maçına geldi. Turuncu lacivertlilerde tek hedef galibiyet sayısına yenisini eklemek.

Geride kalan haftada ağırladığı Hatayspor'u 1-0 yenen Başakşehir'de 3 puanı getiren gol Mehdi Abeid'den gelmişti. MKE Ankaragücü Çaykur Rizespor maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle ertelenen ligde Kasımpaşa yerine Sivasspor ile karşılaşacak turuncu lacivertliler, hafta içinde Sivasspor'u ağırlayacak. İstanbul ekibindeki tek hedef bu mücadeleden de 3 puanla ayrılarak yoluna devam edebilmek.

Gözler Piatek'te

Salı günü Sivasspor'u ağırlayacak olan Başakşehir'de en önemli gol kozu Krzysztof Piatek. Polonyalı santrfor şu ana kadar takımın en çok skor katkısı üreten ismi olarak ön plana çıkıyor. Ardından Brezilyalı Joao Figueiredo ise 3 gol ile ikinci basamakta yer alıyor.

Başakşehir üstün

İki takım arasında şu ana kadar oynanan 44 karşılaşmada Başakşehir 18 galibiyetle rakibinin önünde. Sivasspor ise 12 kez rakibini yenme başarısı gösterdi. Beraberlikle biten maç sayısı ise 14. İstanbul temsilcisinin ev sahibi statüsüyle oynadığı maçlarda ise 9 kez Başakşehir, 6 defa da Sivasspor sahadan üstün ayrıldı. 7 de beraberlik var.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.