Bahçeşehir Koleji, Türk Telekom’u ağırlıyor

Bahçeşehir Koleji, Türk Telekom’u ağırlıyor
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’de 20’inci hafta maçları nefes kesiyor. İstanbul’da oynanacak mücadelelerin birinde Bahçeşehir Koleji’nin rakibi Türk Telekom olacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’de 20’inci hafta maçları nefes kesiyor. İstanbul’da oynanacak mücadelelerin birinde Bahçeşehir Koleji’nin rakibi Türk Telekom olacak. Ev sahibi takım küme düşme hattı tehlikesi yaşamadan yoluna devam etmek isterken konuk takım ise play-off şansını zorlamak amacında. Kritik maçın detayları haberimizde yer alıyor.

Basketbol heyecanı devam ediyor. Bugünün ilk maçında Bahçeşehir Koleji evinde Türk Telekom’u ağırlayacak. İki takımın karşı karşıya geleceği zorlu mücadelede hedeflerini gerçekleştirmek isteyen taraflardan hangisinin kazanacağı merakla bekleniyor. Sonucu kritik olarak gözüken kritik randevu binlerce basketbolu da tribünlerde bir araya getirecek.

Bahçeşehir Koleji Türk Telekom maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 20’inci haftasında oynanacak olan Bahçeşehir Koleji Türk Telekom maçı saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 5’ten canlı yayınlanacak.

Bahçeşehir Koleji Türk Telekom maçı öncesi son durum

İki takım için de büyük önem taşıyan zorlu randevu öncesinde ev sahibi 19 haftada elde ettiği 7 galibiyet ve 12 yenilgiyle 13’üncü sırada yer alıyor. Türk Telekom ise 8 galibiyet ve 11 mağlubiyetle 11’inci sırada.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.