Aziz Yıldırım’dan derbi sonrası hakkında çıkan iddialara sert yanıt!

Aziz Yıldırım’dan derbi sonrası hakkında çıkan iddialara sert yanıt!
Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kaybedilen Galatasaray derbisinin ardından hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-1 yendiği derbi maçın yankıları sürerken, eski başkan Aziz Yıldırım hakkında ortaya atılan bir iddia gündemi değiştirmişti. Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan iddialara yanıt gecikmedi.

“İyi günde, kötü günde…”

Kişisel sosyal medya hesabından Fenerbahçeli taraftarlara özel bir paylaşımda bulunan Aziz Yıldırım, “Ben Fenerbahçeli doğdum, iyi günde de kötü günde de ölene dek Fenerbahçeliyim” diye konuştu.

“Temennimiz Fenerbahçe’nin toparlanması”

Aziz Yıldırım’ın açıklamalarının tamamında şu ifadeler yer aldı:

"Bazı sosyal medya mecralarında, benim ağzımdan çıkmamış ve çıkması mümkün olmayan yalan ifadeler yer almaktadır. Ben Fenerbahçeli doğdum, iyi günde de kötü günde de ölene dek Fenerbahçeliyim. Bugünkü olumsuz durum elbette değişecektir ve güzel günlerde buluşacağız. Bugün üzüntülü olsak da, temennimiz Fenerbahçe’nin bir an önce toparlanmasıdır. Taraftarlarımızdan ricam, etkileşim almak uğruna ismim kullanılarak yayılan yalan ifadelere itibar etmemeleridir."

Ne olmuştu?

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz cumartesi günü Kadıköy’de ezeli rakibi Galatasaray’a 3-1 yenildiği maçın ardından bazı yayın organlarından çıkan haberlerde, Aziz Yıldırım’ın “Bu sezon Beşiktaş’ı destekliyorum. Bu kirli düzeni yıkabilecek ve Galatasaray’a haddini bildirecek tek takım Beşiktaş, sonrasına sonra bakarız.” dediği iddia edilmişti.

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.