Aziz Yıldırım’a Kalamış'ta tam destek

Aziz Yıldırım’a Kalamış'ta tam destek
Fenerbahçe’nin eski başkanı Hakan Bilal Kutlualp, dün gece Kalamış’ta yemek verdi. Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım ve dava arkadaşlarının katıldığı gecede kongre üyeleri ve taraftarlar da katıldı.

Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu ve Önder Fırat’ın da katıldığı gecede Aziz Yıldırım’a tam destek çıktı. Binlerce Fenerbahçe kongre üyesinin katıldığı gecede noter huzurunda imza da toplandı. Aziz Yıldırım’ın duygu dolu anlar yaşadığı geceye Hakan Bilal Kutlualp damga vurdu. Hem taraftarlardan hem kongre üyelerinden Hakan Bilal Kutlualp’e sevgi seli vardı.

Alişan’da geceye katıldı!

Uzun bir aradan sonra Alişan ve Aziz Yıldırım bir araya geldi. Ünlü şarkıcı, Aziz Yıldırım’ın elini öperek hasret giderdi. “Özlemişiz başkanım” diyen Alişan, Aziz Yıldırım’la bir süre sohbet etti.

1998 – 2018 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı yapan aziz Yıldırım, 8 – 9 Haziran tarihinde yapılacan seçimde başkan adayı olduğunu açıklamıştı. Dün gece Hakan Bilal Kutlualp’in yemek verdiği gecede Aziz Yıldırım seçimde bir adım öne geçti yorumları yapıldı.

Fenerbahçe kongresinin güçlü isimleri ve taraftar grubunun desteğini gören Aziz Yıldırım duygu dolu anlar yaşadı.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.