Angelino'nun yerine 18'lik sol bek geliyor

Angelino'nun yerine 18'lik sol bek geliyor
Devre arası transfer dönemine hazırlanan Galatasaray'da ilk hedef Angelino'yu göndermek. Sarı kırmızılılar İspanyol futbolcunun yerine 18 yaşındaki beki alacak.

Bu sezonun en flaş transferlerinden biri olarak Angelino'yu kiralayan Galatasaray, istediği verimi alma konusunda beklediğini elde edememişti. Deneyimli sol bekin oynadığı karşılaşmalardaki etkisiz görüntüsü sonrası 20 maçlık opsiyon maddesinin geçilmemesi adına da kızağa çekilmesi sağlanmıştı. 6 milyon euro ödemek istemeyen Okan Buruk son olarak Barış Alper Yılmaz'ı defans hattına çekmişti. Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek isteyen Aslan'da 18 yaşındaki sol bek gündeme geldi.

Berkay Yılmaz atağı

Futbol hayatını Almanya'da sürdüren Berkay Yılmaz'ı listesine ekleyen Galatasaray'da tecrübeli teknik direktör Okan Buruk, gurbetçi futbolcuyla telefonda görüştü. Planlarını ve geleceği ile ilgili stratejilerini anlattı. Genç yıldız da bu konuşmadan etkilendi ve önceliğini sarı kırmızılılara verdi. Diğer yandan Real Betis ve Beşiktaş'ın da ilgisi var. Cimbom Avrupa kupaları, Kartal ise yeni Rıdvan Yılmaz modeli ile kendisini ikna etmeye çalışacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.