Anastasios Baskasetas'ın yeni adresi İstanbul mu olacak? Süper Lig devi talip

Anastasios Baskasetas'ın yeni adresi İstanbul mu olacak? Süper Lig devi talip
Trabzonspor'daki performansıyla herkesi peşinden koşturan Anastasios Bakasetas'ın sözleşmesinin bitecek olması birçok takımı da harekete geçirdi. Yunan futbolcunun kulübünden gelen teklifi kabul etmemesi adeta savaş başlattı. Ezeli rakip de devrede.

Bu sezon çıktığı 14 maçta 5 gol atıp 2 de asist yaparak oynadığı karşılaşmaların yarısında skor katkısında bulunan Anastasios Bakasetas, haziran ayında bitecek kontratı nedeniyle ocak ayından itibaren farklı takımlarla görüşme hakkını eline alacak. Yunan maestro için birçok takım devrede ve menajerine de çok sayıda teklif geliyor. Gözler vereceği karara çevrildi.

Trabzonspor'u kabul etmedi

Başkanlık koltuğuna oturan Ertuğrul Doğan'ın sözleşme yenilemek üzere iki defa teklif yaptığı Anastasios Bakasetas, söz konusu önerileri geri çevirdi. Son bir kez daha masaya oturulması beklenen tecrübeli futbolcu 2 milyon euro seviyelerindeki maaşı kabul etmemesi halinde yönetim masadan kalkacak. Abdullah Avcı da öğrencisinin kalmasından yana tavır alıyor.

Birçok takım peşinde

Trabzonspor ile kupalar kazanan ve adını zirveye yazdıran Anastasios Bakasetas'ın kontratının bitecek olması olması çok sayıda kulübü de harekete geçirdi. Türkiye'den Beşiktaş'ın yanı sıra Nenad Bjelica'nın çalıştırdığı Union Berlin ve Yunanistan'ın AEK'nın yıldız ismin peşinde olduğu iddia edildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.