Alex-Oxlade Chamberlain klasiği! 250'ye yaklaştı...

Alex-Oxlade Chamberlain klasiği! 250'ye yaklaştı...
Bu sezonun en flaş transferlerinden biri olarak gözüken Alex-Oxlade Chamberlain, yine sakatlığı ile gündeme geldi. İngiliz futbolcunun yer almayacağı karşılaşma sayısı ile birlikte kaçıracağı maç sayısı toplamda 250'ye yaklaşıyor.

Trendyol Süper Lig'de dün akşam sahasında Alanyaspor'la karşılaşan Beşiktaş'ta Alex Oxlade-Chamberlain, mücadelenin 46. dakikasında sakatlanmış ve oyuna devam edememişti. İngiliz futbolcunun yerine dahil olan Demir Ege Tıknaz, formasını terletmişti. Ancak siyah beyazlılara kötü bir haber geldi.

Açıklama geldi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Chamberlain'in sakatlığı hakkında açıklamada bulunarak; "Futbol Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Corendon Alanyaspor’la oynadığı müsabakada sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı ve gerilme nedeniyle müsabakaya devam edemeyen oyuncumuz Alex Oxlade-Chamberlain’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, uyluk arka adalesinde (Biceps femoris) tam kat yırtık tespit edilmiştir.

Alex Oxlade-Chamberlain’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır." ifadelerin kullandı.

20 maç kaçıracak

Yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalması beklenen Chamberlain'in kaçırması ön görülen maç sayısı 20. Kariyerinde yaşadığı sakatlıklarla birlikte toplamda 245 kez forma giydiği takımlarda sahaya çıkamadı. Beşiktaş'ın yüksek bir maaş ödediği yıldız futbolcu geçen sezon kaçırdığı maç sayısını da geride bırakmış olacak.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.