Aboubakar için kritik tarih 7 Mart

Aboubakar için kritik tarih 7 Mart
Beşiktaş’ta uzun süren çalkantılı bir dönemin ardından formasını yeniden giymeye başlayan Vincent Aboubakar için Brezilya’dan talibi çıktı.

Beşiktaş’ta uzun süren çalkantılı bir dönemin ardından formasını yeniden giymeye başlayan Vincent Aboubakar için Brezilya’dan talibi çıktı. 7 Mart’ta bitecek olan transfer dönemi öncesi eğer Kamerunlu yıldız gitmeye sıcak bakarsa yönetim de onay verebilir.

Sezon başındaki formuyla herkesi heyecanlandıran ve golleri arka arkaya sıralayan Vincent Aboubakar, seri şekilde gelmeye başlayan kötü sonuçların ardından Valentin Rosier, Eric Bailly, Jean Onana ve Rachid Ghezzal ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı. Ardından sakatlık yaşasa da Afrika Kupası’na giden ve dönüşünü uzatan deneyimli forvet, geri döndüğü TÜPRAŞ Stadyumu’nda ıslıklarla karşılanmıştı. Fernando Santos’un görev vermeye başladığı oyuncu şu anda Cenk ve Semih’in arkasında görünüyor. Bu durumun transfere de yansıması bekleniyor.

Talibi var

Kendisine teklifler olmasına rağmen Beşiktaş’ta kalan Vincent Aboubakar, sakatlığını da atlatmasının ardından artık sahada yer almayı planlıyor. Mevcut kadro ve yapılanmada ise yerinin pek olmadığı da gözüküyor. Hem Semih hem de Cenk’in formları Kamerunlu oyuncuyu geriye atıyor. Portekizli çalıştırıcı iki isimden de oldukça memnun ve arttıkları gollerle de galibiyetler almayı sürdürüyor. 32 yaşındaki forvete Brezilya’dan talip çıktı.

Brezilya’ya gidebilir

Siyah beyazlı kulüple 1 yıl daha kontratı bulunan Vincent Aboubakar için Botafogo devreye girdi. Brezilya temsilcisi kadrosunu güçlendirmek adına kısa sürede teklif yapmaya hazırlanıyor. Daha önce oyuncusu için kolaylık sağlama niyetinde olan Başkan Hasan Arat ve ekibi de önerinin resmileşmesi halinde kısa süre içerisinde yanıtını verecek. Tescil döneminin 7 Mart’ta sona erdiği ülke için sadece 3 günlük süre kaldı.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.