Abdülkadir Ömür Hull City'e ne zaman imza atacak? İlk maçı belli oldu!

Abdülkadir Ömür Hull City'e ne zaman imza atacak? İlk maçı belli oldu!
Trabzonspor'dan ayrılması an meselesi olarak görülen Abdülkadir Ömür'ün Hull City ile ne zaman sözleşme imzalayacağı ve ilk maçına ne zaman çıkacağı belli oldu.

Devre arası transfer döneminin giden oyuncular yönündeki en hareketli takımlarından Trabzonspor'da Abdülkadir ile yollar ayrıldı. Bir süredir takımdan uzak kalan ve kadro dışı bırakılan milli futbolcu, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile el sıkıştı ve kariyerini İngiltere'de sürdürecek.

Dün ayrıldı

Dün takımının Kasımpaşa ile oynadığı ve 3-2 kaybettiği karşılaşma sırasında hazırlıklarını tamamlayan Abdülkadir Ömür, şehre veda ederek İngiltere yolculuğuna başladı. Yeni takımına katılmak üzere Ada'nın yolunu tutan orta saha oyuncusunun ne zaman imza atacağı da belli oldu.

2 gün var

Bir sonraki satıştan verilecek payın yüksek tutulması beklenen anlaşmada Hull City'nin 2 günü bulunuyor. Transfer dönemi 1 Şubat'ta sona eriyor. Bu nedenle de imzaların atılması maksimum 2 gün içerisinde gerçekleşecek. Ardından da Abdülkadir Ömür takıma katılacak.

İlk maçı belli oldu

Kariyerinde ilk kez başka bir takımın formasını giymeye hazırlanan Abdülkadir Ömür'ün ilk maçı da belli oldu. 24 yaşındaki 10 numara, 3 Şubat'taki Millwall mücadelesinde kadroya yazılabilecek. Ancak idman eksikliği nedeniyle Swansea karşısında yer alması bekleniyor. Hull City 28 maçta topladığı 42 puanla 8'inci sırada yer alıyor.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.