17 Yaş Altı Erkek Milli Basketbol Takımı, yarı finalde İtalya’ya mağlup oldu

17 Yaş Altı Erkek Milli Basketbol Takımı, yarı finalde İtalya’ya mağlup oldu
17 Yaş Altı Erkek Milli Basketbol Takımı, yarı finalde İtalya'ya 90-63 yenilerek turnuvaya veda etti. Milliler üçüncülük maçı için sahaya çıkacak.

17 Yaş Altı Erkek Milli Basketbol Takımı, yarı finalde İtalya'ya 90-63 mağlup oldu.

Türkiye U17 - İtalya U17: 63-90

17 Yaş Altı Erkek Milli Basketbol Takımı, FIBA U17 Basketbol Dünya Kupası Yarı Final maçında İtalya'ya 90-63 mağlup oldu. Ay-yıldızlılar üçüncülük maçında Yeni Zelanda ile karşılaşacak.

Ay-yıldızlılarımız müsabakaya Mete Paçacı, Kaan Onat, Mert Kocagözoğlu, Yavuz Selim Kara ve Rezon Elezay beşiyle başladı. Milliler karşılaşmanın ilk yarısını 42-26 geride tamamladı. 17 Yaş Altı Erkek Milli Basketbol Takımı mücadeleden ise 90-63 mağlup ayrıldı.

17 Yaş Altı Erkek Milli Basketbol Takımı'nda Cengiz Sarp Coşkun 12 sayı – 4 ribaund – 2 asist, Mert Kocagözoğlu 11 sayı – 2 ribaund – 3 asist ile oynadı. İtalya da ise Diego Garavaglia 18 sayı kaydetti.

Ay-yıldızlılar, 7 Temmuz Pazar günü saat 17.00'de Yeni Zelanda'ya karşı bronz madalya maçına çıkacak. İtalya ile ABD ise saat 20.00'de final maçında karşı karşıya gelecek.

Öte yandan Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF Yöneticileri salonda takip etti.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.