17 Mart Trabzon Fener maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

17 Mart Trabzon Fener maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?
Trendyol Süper Lig'de iki ezeli rakip Trabzon'da karşı karşıya gelecek. Trabzonspor'un rakibi Fenerbahçe olacak. Peki, Trabzon Fener maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Milyonlarca futbol severin anbean yaşadığı şampiyonluk mücadelesi devam ediyor. Artık sona sadece 9 hafta kaldı ve geride olan taraf Fenerbahçe, son dönemde yalnızca 1 kez kazanabildiği Trabzonspor deplasmanına çıkıyor. Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, rakibi İsmail Kartal ile karşılaştığı 10 maçın 5'ini kazandı, 4'ünde berabere kaldı. Büyük bir üstünlük söz konusu. Diğer yandan Kanarya ilk yarıda yenildiği Fırtına'yı bu kez dindirmek ve 3 puanı hanesine yazdırmak amacında. Zevkli ve çekişmeli geçmesi beklenen dev mücadelenin yayın bilgileri de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, 17 Mart Trabzon Fener maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde yer alıyor.

17 Mart Trabzon Fener maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Pazar akşamı Papara Park'ta oynanacak olan Trabzonspor Fenerbahçe maçı saat 20.30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

17 Mart Trabzon Fener maçı öncesi son durum

Halil Umut Meler'in yöneteceği derbi öncesinde ev sahibi Trabzonspor 49 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Konuk takım Fenerbahçe ise 29 haftada 76 puan topladı ve lider Galatasaray'ın hemen arkasında şampiyonluk mücadelesine devam ediyor.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.