Yücal ailesinin acı günü

Silivri’li Gazeteci İbrahim Yücal'ın annesi Semiha Yücal hayatını kaybetti. Annesinin vefat haberiyle yıkılan Yücal’ı meslektaşları ve dostları yalnız bırakmadı.

Gazete Silivri haber sitesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Yücal'ın annesi Semiha Yücal, bir süredir tedavi gördüğü Medical Park hastanesinde hayatını kaybetti. Semiha Yücal'ın cenazesi dün Akören Camii'nde kılınan  Cuma namazına müteakip cenaze namazının ardından Akören Mezarlığına defnedildi.

MESLEKTAŞLARI VE DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Annesinin vefat haberiyle büyük üzüntü yaşayan Gazeteci İbrahim Yücal’ı dostlarları ve meslektaşları bırakmadı. Anne Semiha Yücal’ın cenaze törenine Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu, Emine Tarin, Mehmet Has, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, Silivri Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Recep Akıncı, Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, CHP Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, CHP Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen, Silivri Esnaf Odası Başkanı Adayı Alparslan Çalış, Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi Başkanı Süheyl Kırkıcı, Muhtarlar ve çok sayıda dost ve arkadaşları katılarak Yücal ailesinin acısını paylaşarak taziyelerini ilettiler. 

ANNESİNİN TABUTUNUN BAŞINDAN AYRILMADILAR

Gazeteci İbrahim Yücal ve kardeşi Serhat Yücal’ın annesinin tabutunun başından bir an bile ayrılmaması yürekleri dağladı. Annesini göz yaşları içerisinde son yolculuğa uğurlayan Yücal kardeşlere ve ailelerine Gazete Damga Ailesi olarak Allah’tan sabır, Semiha Yücal’a da kabir rahatlığı diliyoruz.

Haber/ Fatma Sarıbıyık Yıldırım

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri