TEM otoyolunda zincirleme kaza; 4 kişi yaralandı

Kocaeli TEM Otoyolu'nda ilerleyen 3 tanker, 2 TIR ve 1 otomobilin zincirleme kazaya karıştı. Yaşanan kazada 4 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, TEM Otoyolu'nda 3 tanker, 2 TIR ve 1 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönü trafiğe kapandı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında TEM Otoyolu'nun İzmit mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden 3 tanker, 2 TIR ve 1 otomobil, zincirleme kazaya karıştı. LPG yüklü tanker, bariyerleri aşıp, ağaçlık alana devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 4 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yolun İstanbul yönü trafiğe kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Ekipler, LPG yüklü tankerin patlama ihtimaline karşı önlem aldı, kazaya karışan araçların kaldırılması için de çalışmalara başlandı.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

YOL TRAFİĞE AÇILDI

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde TEM Otoyolu'nda kapanan yolun İstanbul yönü, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından kontrollü olarak trafiğe açıldı. Devrilen tankerin kaldırılması için ise çalışmalar sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

CHP Sözcüsü Yücel’den, Kılıçdaroğlu’na açılan davaya tepki: 'En hafif tabiriyle acizlik'
İstanbul'da trafikte tekmeli yumruklu kavga: Motokurye ve yaşlı adam birbirine girdi
Ankara'da 11'inci kattan asansör boşluğuna düşüp ölmüştü: Ağabeyinden 'ihmal' iddiası

Yerel Haberler Haberleri