Silivri’nin yeni lezzet durağı

Silivri’nin yeni lezzet durağı “Silivri Şömine ET Resort ve Clup” oldu. Denize sıfır olan tesis yaklaşık 2000 m2'lik geniş bir konsepti olan işletme gerçekleşen açılış töreni ile resmiyet kazandı.

Silivri’de eski kumluk mevkii olarak bilinen bölgede olan Şömine ET, geçtiğimiz haftalarda müşteri kabulüne başlamıştı. Uzun süren açılış hazırlıkları tamamlanan işletme gerçekleştirdiği muhteşem bir açılış töreni ile resmiyet kazandı.

Üst düzey katılım
Açılışa İş, sanat, siyaset ve esnaflardan oluşan birçok davetli katıldı. Açılış kurdelesini Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Arzu Temiz Yalçınkaya, Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Ertan Civaş, Piri Mehmet Paşa Mahallesi Muhtarı Serhat Ateş, Doğu Otomotiv Erkan Umuç ile birlikte kesti. Kurdele kesiminin ardından misafirlere çeşitli ikramlarda bulunan işletme sahipleri Erkan ve Pelin Arslan çifti tüm davetlilerle tek tek ilgilendi.

Teşekkür ediyoruz
Açılışın ardından heyecanlı olduklarını dile getiren Erkan ve Pelin Arslan çifti: "Nihayet heyecanla beklediğimiz gün geldi çattı. Çok yorulduk ve bu süreçte cidden çok yıprandık ama mutluluk duyduğumuzuda belirtmeliyiz. Bugün resmi olarak açılışımızı gerçekleştirdiğimiz işletmemize bizzat gelerek, telefon ederek hayırlı olsun dileklerini ileten ve çiçek yollayarak açılışımıza renk katan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Aytekin Atılgan sahne aldı
Aynı günün akşamında ise Aytekin Atılgan’ın sahne aldığı canlı müzik programıyla tüm gün ve tüm gece eğlence hiç bitmeyen tesiste sabahın ilk saatlerine kadar eğlence tertip edildi. Muhteşem performansı ile Şömine Resort Clup'te sahne alan Aytekin Atılgan kendisini dinlemeye gelen müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Kendine has uslübü ve tarzı ile sahnelerin aranan ismi Aytekin Atılgan her hafta Cuma günü Silivri Şömine Resort Clup'te sahne alacak.  FATMA SARIBIYIK YILDIRIM

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri