Siirt’te örtü yangını: Alevlere müdahale ediliyor

Siirt'in Baykan ilçesinde örtü yangını çıktı. Yangında 1 kişi dumandan etkilenirken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor.

Baykan ilçesi kırsalında saat 14.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle örtü yangını çıktı. İhbarla bölgeye itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Söndürme çalışmalarına destek veren vatandaşlardan Mahmut Eminanç, dumandan etkilendi. Eminanç'a, sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Rüzgarın da etkisiyle yayılan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

BİR ÖRTÜ YANGINI DAHA

Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Yanıkses köyü ile Pervari ilçesine bağlı Erkent köyü arasındaki bölgede öğle saatlerinde bilinmeyen nedenle örtü yangını çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere ekipler müdahale ediyor.

YANGINLAR SÖNDÜRÜLDÜ

Siirt'in Baykan ilçesi kırsalında saat 14.30 sıralarında çıkan örtü yangını, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında 15 dönüm alanın zarar gördüğü belirtildi.

Eruh ilçesine bağlı Yanıkses köyü ile Pervari ilçesine bağlı Erkent köyü arasındaki bölgede öğle saatlerinde çıkan örtü yangını da yaklaşık 4 saatlik müdahaleyle söndürüldü.

Ekiplerin soğutma çalışması devam ederken, bölgede hasar tespit ve yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İngiltere penaltılarda kazandı
Azez'de Türk bayrağına zarar veren bir kişi daha yakalandı: 'Yaptıklarım için özür dilerim'
Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: 'Önce kendilerine bir baksınlar'

Yerel Haberler Haberleri