Sağlıkta yine şiddet vakası: Doktora motosiklet kaskıyla saldırdı

Trabzon'da Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne başvuran hasta ve yakını, kendilerine rapor vermediği iddiasıyla tartıştığı Doktor Mehmet Yıldırım'a motosiklet kaskıyla saldırdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. Hasta A.S. (20) istirahat raporu almak için yakını S.N.K. (22) ile birlikte acil servisine başvurdu. Görevli Doktor Mehmet Yıldırım, iddiaya göre tıbben gerekli görmeyerek hastaya rapor vermeyince tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine hasta ve yakını, Doktor Yıldırım'a motosiklet kaskıyla saldırdı. Hastanede özel güvenlik görevlileri ve polis ekipleri hasta ve hasta yakınına müdahale etti. Diz kapağı kırılan doktor tedaviye alınırken, 2 şüpheli ise gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, doktora yapılan saldırıyı kınayarak olayın takipçisi olacaklarını söyledi.

SERBEST KALDILAR

Trabzon'da, Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde kendilerine rapor vermediği iddiasıyla tartıştığı Doktor Mehmet Yıldırım'a motosiklet kaskıyla saldırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan kadın hasta S.N.K. (20) serbest bırakılırken, erkek arkadaşı A.S. (20) ise "kasten yaralama" suçundan adliyeye sevk edildi. Doktor Mehmet Yıldırım'ın diz kapağının kırılmasına neden olayda kaskı kullandığı belirlenen A.S., çıkarıldığı Trabzon Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından serbest bırakıldı.

KARARA İTİRAZ EDİLECEK

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili yazılı açıklamada bulundu. Şüpheli A.S.'nin serbest bırakılmasına yönelik verilen karara itiraz edileceği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Olay günü S.N.K. adlı bayan bir şahsın, doktor tarafından hastanede yapılan muayenesi sonrasında S.N.K. ve yanında bulunan erkek arkadaşı A.S.'nin doktor ile tartıştığı ve sonrasında A.S.'nin doktoru kasten yaraladığı olay neticesinde, şüpheliler A.S. ve S.N.K. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda emniyet ekiplerince gözaltına alınmışlardır. Şüpheli S.N.K. kollukta alınan ifadesi sonrasında serbest bırakılmıştır. Şüpheli A.S. ise Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadesi sonrasında tutuklama istemiyle Trabzon Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiş ve hakimlikçe yapılan sorgusu sonucunda A.S. serbest bırakılmıştır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

100 günde neler yapıldı?
Kağıthane’de intihar girişimi: 18 yaşındaki genç kız metrelerce yükseklikten aşağı atladı
'Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları 2023 Ödülleri' sahiplerini buldu

Yerel Haberler Haberleri