PTT çalışanlarının kurum araçlarıyla maça gitmesi olay oldu: Müfettiş görevlendirildi, soruşturma başlatıldı

Kocaeli’de PTT çalışanları, PTT’nin futbol turnuvasına şirket araçlarıyla geldi. PTT, söz konusu olayın araştırılması amacıyla müfettiş görevlendirildiğini ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

İddiaya göre Kocaeli’de PTT, hafta sonu Seka Park’ta kendi aralarında halı saha maçı organize etme kararı aldı.

Ancak düzenlenen futbol turnuvasına personeller kurumun araçlarıyla geldi. Bu durum ise bir vatandaşın dikkatini çekti ve turnuvaya katılan personellerin kuruma ait araçlarını tek tek sayarak yaşanan duruma tepki gösterdi.

Görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve kısa sürede gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları söz konusu görüntüleri eleştiri yağmuruna tuttu.

Görüntülerde PTT'nin araçlarını tek tek sayan vatandaş 9 tane aracın bölgede olduğunu dile getirerek "9 tane devletin aracıyla halı saha maçına gelmişler. Kocaeli değil, bütün Türkiye duysun" dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Konunun gündemde yankı bulması üzerine PTT’nin Kocaeli Şube Müdürlüğü sosyal hesabı üzerinden söz konusu olayın araştırılması amacıyla müfettiş görevlendirildiğini ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Açıklamada "Başmüdürlüğümüz personelinin kendi aralarında organize ettikleri halı saha maçına, Şirketimiz dağıtım araçlarını kullanarak ulaşım sağlamalarına yönelik internet ve sosyal medya mecralarında yayınlanan görüntüler üzerine, söz konusu olayın araştırılması amacıyla Genel Müdürlüğümüz tarafından müfettiş görevlendirilmiş ve yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da at çiftliğinde yangın: 200 balya saman ve depo zarar gördü
Kütahya'yı sağanak ve dolu vurdu: Semt pazarını su bastı, otomobilin camı kırıldı
AFAD'dan 23 ile sarı, 3 ile ise turuncu kodlu uyarısında bulundu

Yerel Haberler Haberleri