Ordu'da çocukların 'park' eylemi sonuca ulaştı: Belediye başkanı müjdeyi verdi

Ordu'da 8 çocuk evlerine yakın noktada park olmaması nedeniyle, sokakta "Park isteriz" sloganı atıp eylem yaptı. Komşuların kaydedip, sosyal medyaya yüklediği görüntülerin ardından Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, çocuklara park müjdesi verdi.

Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi 963 Sokak'ta oturan çocuklar, evlerine yakın çevrede park bulunmaması nedeniyle sokağa çıkıp "Park isteriz" sloganıyla eylem yaptı. Çocukların eylemi, komşular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Çekilen görüntünün sosyal medyada paylaşılıp ilgi görmesi ve etkileşim alması sonrası, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, alana park yapılacağını duyurdu. Tepe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Haklı bir talebi nasıl da güzel bir eylemle dile getiriyorlar. Yöntem, üslup ve eylem harika. İlgili müdürlerimizle görüştüm. Talebin iletildiği sokağa en yakın konumda bulunan uygun bir alana park yapacağız. Sevgili kardeşlerimin isteği bizim önceliğimizdir. Çalışmalara başladık. Ayrıntıları en kısa sürede paylaşacağız. Sizi seviyorum kardeşlerim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul Festivali’nde Kenan Doğulu coşkusu!
YÖKDİL sınavı nedeniyle İstanbul'da nüfus müdürlükleri açık olacak mı 11 Ağustos 2024 Pazar ?
TÜBİTAK'tan Uludağ'da Gökyüzü Gözlem Etkinliği!

Yerel Haberler Haberleri