Metrelerce yükseklikte korku dolu anlar: Halat koptu, havada asılı kaldı

Trabzon'da ünlü turizm merkezi Uzungöl'de, Semanur Şahin, deneyimlemek istediği "insan sapanı" diye adlandırılan "bungy catapult'ın esneyebilen halatlardan birinin kopması sonucu ayağından hafif yaralanıp, havada asılı kaldı.

Çaykara ilçesindeki turizm merkezi Uzungöl'ü ziyaret eden Semanur Şahin, arkadaşlarıyla adrenalin yaşamak için "insan sapanı" diye adlandırılan "bungy catapult'u deneyimlemek istedi. Esneyebilen halatlı mekanizmaya bağlanan Şahin, yerden metrelerce havaya fırlatıldı. Bu sırada halatlardan birinin kopması sonucu ayağından hafif yaralanan Semanur Şahin, havada asılı kalırken, görevlilerin müdahalesiyle bulunduğu halattan kurtarıldı. Halatın kopma anı ve sonrasında yaşananlar da cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüde, metrelerce yükseğe çıkan Şahin'in halat kopmasıyla çığlık atarak, hızla düştüğü ve arkadaşların kendisine doğru koştuğu anlar yer alırken, çevredeki görevlinin ise "Abla" diyerek seslendiği duyuldu.

'BU KORKU YAŞANILACAK BİR KORKU DEĞİL'

Semanur Şahin korku dolu anlar yaşadığı görüntüyü sosyal medya hesabından "Mesela ben, ihmaller sonucu ölüme bu kadar yaklaşacağımı bilmiyordum. Bu videoyu izlemek en zor bana geliyor ama insanların benim yaşadığım o korkuyu yaşamasını istemiyorum. Bilmeden tam anlamıyla güven vermeyen bir yerde denemelerini istemiyorum. Çünkü bu korku yaşanılacak bir korku değil" notuyla paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Polis memurları beraat etmişti: Tahir Elçi davasında gerekçeli karar açıklandı
Yeni Şafak, Kayseri'deki gerilimden Ümit Özdağ'ı sorumlu tuttu...Özdağ'dan tepki gecikmedi
Para atıcı Murat Oğuz, Paris 2024 kotası aldı

Yerel Haberler Haberleri