Mersin'de bir kişinin hayatını kaybettiği feci kazanın görüntüleri saniye saniye kaydedildi...

Mersin'de kırmızı ışıkta geçen otomobil dehşet saçtı! Kontrolünü kaybeden sürücü önce yayalara ardından bir ağaca çarptı; araç takla atarak alev aldı! O sırada yaya olarak orda bulunan genç bir kadın hayatını kaybetti.

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, GMK Bulvarı Demirtaş Köprüsü'nde meydana gelen trafik kazasında genç bir kadın hayatını kaybetti.

Kaza, doğu-batı istikametinde seyir halinde olan ve iddiaya göre aşırı hızla ilerleyen bir aracın kırmızı ışıkta geçmesi sonucu meydana geldi. Kontrolünü kaybeden sürücü önce yayalara ardından bir ağaca çarptı; araç takla atarak alev aldı! O sırada yaya olarak orda bulunan genç bir kadın hayatını kaybetti.

Kaza sonucunda 1 kişi yaşamını yitirirken, devrilen ağacın altında kalan diğer vatandaşlar ise yaralandı. Kazanın sabah saatlerinde meydana geldiği bildirildi; çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri devrilen ağacı keserek yaralılardan birini kurtardı. Sürücüyle birlikte 3 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul Valiliği duyurdu: Bazı noktalardaki kısıtlamalar kaldırıldı

Yerel Haberler Haberleri