Meclisten vatandaşa avantajlı kart

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Vatandaşlarımız Esenyurt kart ile bu yardımlardan faydalanacak. Bu kart ile ilçemiz sınırları içinde iş yapan esnaflarımızdan alış veriş yapılacak. Esenyurtlu esnafımız kazanacak” dedi

Mecliste Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, gündeme dair konular hakkında görüşlerini dile getirdi. Başkan Alatepe, “Bundan sonra muhtarlıklarımızın çok aktif, çok dinamik ve bir sistem üzerinden belediyemiz ile koordineli olarak çalışmaları noktasında bir düşüncemiz var. Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş’un ismini bir kreşimize verdik. Bu şehidimizin babasının Esenyurt’a ve sizlere teşekkür etti. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz ’ün verdiği teklif ile artık ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımız Esenyurt kart ile bu yardımlardan faydalanacak. Bu kart ile ilçemiz sınırları içinde iş yapan esnaflarımızdan alış veriş yapılacak. Esenyurtlu esnafımız kazanacak” dedi.

Seyyar satıcı kalmayacak
Sözlerini Esenyurt'ta bulunan riskli yapılar ve seyyar satıcılara verilen süre ile sürdüren Alatepe, “ Riskli yapılar ile ilgili düzenlemeleri gerçekleştireceğiz. 28 Şubat itibari ile ilçe genelinde hiçbir tane seyyar satıcı kalmayacak. Fakat onlarında mağdur olmasını istemiyoruz. Mağdur olmamaları için projelerimiz hazır” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri