Limak Filarmoni Orkestrası Bodrum'da konser verecek

Limak Vakfı tarafından kurulan ve bu yıl 7'nci yaşını kutlayan Limak Filarmoni Orkestrası, 25 Ağustos'ta Bodrum'da konser verecek.

Limak Vakfı bünyesinde yürütülen toplumsal fayda projelerinden biri olan Limak Filarmoni Orkestrası, 25 Ağustos tarihinde Bodrum'da vereceği konser ile faaliyetlerine devam ediyor. Orkestra, Anadolu'nun en eski tiyatrolarından olan Bodrum Antik Tiyatrosu'nda seyirci karşısına çıkacak.

Türkiye'nin kültürel mirasını müziğin evrensel diliyle birleştirmeyi ve uluslararası sanatseverlere ulaşmayı hedefleyen Limak Filarmoni Orkestrası'nın Bodrum'da vereceği konserde, orkestranın sanat yönetmenliği görevini üstlenen tenor Murat Karahan'a, soprano Kristine Opolais eşlik edecek. Orkestra Şefliğini Beatrice Venezi'nin yapacağı "Limak Filarmoni Orkestrası Operanın Yıldızlarıyla Yaz Konseri'nde bilet satışından elde edilen gelir, Limak Vakfı'nın "Global Engineer Girls Türkiye" programından faydalanan kadın mühendislik öğrencilerinin eğitiminde kullanılacak. Biletler Biletix'te satışa sunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TEM Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası! 2 otomobil ve kamyonet birbirine girdi: Yaralılar var
Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde 4 bin 517 firari yakalandı
Kocaeli'nde korkunç kaza kamerada: Kamyonun altında kaldı

Yerel Haberler Haberleri