Kocaeli'de freni boşalan bir TIR, denize uçtu: O anlar kamerada

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde freni boşalan bir TIR, denize uçtu. Yaşanan kazada şans eseri yaralanan kimse olmadı.

Olay Kocaeli'nin Gebze ilçesi Eskihisar Mahallesi Negmar Feribot İskelesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre TIR'da feribota çıkacağı esnada arıza meydana geldi.

Arızanın giderilmeye çalışıldığı süre boyunca limanda bağlı kalan TIR, sonrasında alandan götürüleceği esnada beklenmedik bir kaza meydana geldi.

TIR BARİYERLERİ AŞIP DENİZE UÇTU

TIR, dorsesinden ayrılması sonrası freni boşalarak denize düşmeye başladı. Limanda denize doğru kaymaya başlayan TIR, bariyerleri kırarak denize uçtu.

O anda TIR'ın sürücüsü ve çevredekiler de müdahale etmeye çalıştı ancak TIR'ın denize düşmesine engel olamadı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

TIR'I ARKASINDAN TUTARAK DURDURMAYA ÇALIŞTI

Görüntülerde TIR'ın denize doğru uçtuğu ve çevredekilerin de müdahale etmeye çalıştığı görüldü. Öte yandan bir kişinin ise TIR'ı arkasından tutarak durdurmaya çalıştığı anlar görüntülerde yer aldı.

İl Çevre Müdürlüğü, Sahil Güvenlik ve jandarma kontrolünde tır kısa süre içinde denizden çıkartılan TIR, limandan uzaklaştırıldı. TIR'da meydana gelen arızanın sebebi ise 'fren ve hidrolik sisteminden kaynaklanan' sorun olarak gösterildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Polisi şehit eden saldırgan çöp poşeti giydirilerek adliyeye sevk edildi
TÜİK verileri açıkladı: Ağustosta trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı belli oldu

Yerel Haberler Haberleri