Kocaeli Gebze'de iş kazası: Devrilen yüklerin altında kalacaktı, son anda kurtuldu

Kocaeli Gebze’de, kamyondan el arabasıyla malları indiren şahıs dengesini kaybederek yere düştü. Tam bu sırada mal dolu transpalet neredeyse üzerine devrilecekti, ancak son kurtuldu.

Kocaeli'de bir işçi kamyondan transpaletle malları indirdiği esnada korkunç anlarla karşı karşıya kaldı.

İş güvenliğinin yetersiz olduğunu gözler önüne seren görüntüler bu kez Kocaeli'nin Gebze ilçesinden geldi. Gezbe'de çalışan bir işçi transpaletle yükleri indirmek istedi.

Ancak sonrasında yaşanan olaylar şahsın beklediği gibi olmadı. Yükleri transpaletle indirmeye çalışan şahıs, olası faciadan son anda kurtuldu.

DENGESİNİ KAYBETTİ, OLASI FACİADAN KIL PAYI KURTULDU

Bir anda boşluğa basarak dengesini kaybeden şahıs, yere düştü. O esnada transpaletin üzerinde bulunan yükler üzerine devrileceği anda yanında bulunan başka bir işçi yardımına koştu.

Son anda yüklerin üzerine devrilmesinden kurtulan şahıs, bir süre olayın şokuyla yerde kaldı. O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi.

O ANLAR KAMERADA

Görüntülerde işçinin transpaletle malları indireceği esnada dengesini kaybederek düştüğü ve sonrasında yanındaki adamın yardıma koştuğu görüldü.

Kocaeli Gebze’de, bir vatandaş kamyondan el arabasıyla malları indirirken dengesini kaybetti. ayağı boşluğa denk geldi ve yere düştü. Tam bu sırada mal dolu el arabası neredeyse üzerine devrilecekti, ancak son kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı,

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İzmir'de mühendisi hayattan koparan kaza: Otomobiliyle denize uçtu
Borsa güne nasıl başladı?
Büyükçekmece'de engelli çocuğa şiddet iddiasına Bakanlıktan inceleme

Yerel Haberler Haberleri