Kış ailesinin mutlu günü

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı ve Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış’ın mimar kızı Aslı ile Mezitli Belediye Meclis Üyesi Buğra Yıldız, Mersin’de düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Aslı ve Buğra çiftinin nikahını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kıyarken, nikah şahitliklerini, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gazeteci İsmail Küçükkaya ve Başkan Seçer'in eşi Meral Seçer yaptı

Çukurova SİFED Başkanı ve DERYA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış'ın kızı Aslı Kış görkemli bir düğün töreni ile dünyaevine girdi. Düğünde, siyasetçiler, iş insanları ve bürokratlar bir araya geldi. Aslı Kış ve MERİT Pazarlama'nın sahibi Ali Yıldız'ın oğlu Buğra Yıldız'ın Mersin Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen nikah törenine CHP Mersin milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gazeteci İsmail Kükükkaya, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Adana Baro Başkanı Semih Gökayaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Gülcan Kış, çok sayıda iş insanı ve davetli katıldı. Ayrıca İsmail Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya, Kış Ailesi büyüğü Hasan Kış, Adana ve Mersin STK temsilcileri de bu mutlu gününde genç çifti yalnız bırakmadı.


Nikahı Seçer kıydı

Aslı ve Buğra'nın nikahını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kıydı. Gelin ve damadın şahitliklerini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gazeteci İsmail Küçükkaya ve Başkan Seçer'in eşi Meral Seçer yaptı. Başkan Seçer, nikahta genç çiftlere mutluluklar dileyerek tebrik etti. Yeni evlenen çiftlere evlilik cüzdanını Meral Seçer verdi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar ve gazeteci Küçükkaya, genç çifti tebrik ederek, ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. Nikah, genç çiftlerin kemancılar eşliğinde nikah masasına gelmesiyle başladı. Kıyılan nikahın ardından genç çiftler tebrikleri kabul etti. Takı ve trampet takımının gösterisiyle nikah töreni sona erdi. Kızının bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden Hüseyin Kış, “Hepinize şükranlarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.


Doyasıya eğlendiler

Nikah töreninden sonra akşam saatlerinde de Mersin Hiltonsa’da gerçekleşen düğünde, davetliler gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile gazeteci-televizyoncu İsmail Küçükkaya, gece geç saatlere kadar süren düğünde genç çiftleri ve aileleri yalnız bırakmadı.


KIZ BABASI OLMAK BÜYÜK MUTLULUK

Kış ailesi adına düğün törenine katılanlara teşekkür eden Hüseyin Kış, “Baba olmak, hele de kız babası olmak hem bir insanın yaşayacağı en büyük mutluluk hem de taşıyacağı en ağır sorumluluktur. Evladın aldığı nefes, yüzündeki mutluluk dünyanızı aydınlatır. Evladın mürüvvetini görmek ise büyük bir şükür vesilesidir. Evlatlarımız Yeşim ve Aslı, torunlarımız Aras, Atlas ve Venüs bizim neşemiz, kıvancımız, gururumuz oldu. Bugün gözümüzün bebeği, sevgili kızımız Aslı yuvadan uçuyor. Oğlumuz Buğra ile birlikte mutlu olacağına inancımız tamdır” dedi. Hüseyin Kış, güzel gelin Aslı ve yakışıklı damat Buğra’nın sağlam temeller üzerine inşa edecekleri yaşamlarında ömür boyu mutlu, birbirlerine ve topluma saygılı, Atatürkçü, çağdaş bir aile olacaklarına inandığını vurguladı.










HABER:BARIŞ KIŞ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri