Kargo şirketinin aracıyla ezdiği köpeği bırakıp yoluna devam etti: O anlar kameraya yansıdı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşanan olayda bir kargo şirketine ait aracın sürücüsü, ileri ve geri manevra gerçekleştirirken yolun ortasında duran sahipli köpeği ezdi. Sonrasında ise yoluna devam etti.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, bir kargo şirketine ait aracın sürücüsü, ileri ve geri manevra yaparken yolun ortasında duran sahipli köpeği ezip, ardından yoluna devam etti. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 20 Eylül'de saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz sürücü, çalıştığı kurumun kargo aracıyla, ileri ve geri manevra yaptığı sırada yol ortasındaki köpeği ezdi. Çevredeki iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenen olay sonrası sürücü yoluna devam etti. Samoyed cinsi köpek, sahibi tarafından fark edilip, tedavi için veterinere götürüldü.

"KARGO ŞİRKETİ İLE İLETİŞİME GEÇTİK, İLGİLENMEDİLER"

Muayenesinde, kaburgasında kırıklar ve kalça kemiğinde çıkıklar olduğu tespit edilen köpek, tedaviye alındı. Köpeğin sahibi Melis Sarıaslan, "Tedavi için 25 bin lira masraf yaptık. Kargo şirketi ile iletişime geçtik. Bizimle ilgilenmediler" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri