İzmir'de sokak köpeğine sopalı işkence: Baba oğul serbest kaldı

İzmir'in Buca ilçesinde, bir sokak köpeği iki kişi tarafından sopayla dövüldü. O anlar bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, köpeği dövdükleri belirlenen baba-oğul gözaltına alınmasının ardından serbest kaldı.

İzmir'in Buca ilçesinde, bir sokak köpeği iki kişi tarafından sopayla dövüldü. O anlar bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, köpeği dövdükleri belirlenen baba-oğul polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba oğul adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay 18 Temmuz Perşembe günü Mustafa Kemal Mahallesi 694 sokakta 03.30 sıralarında meydana geldi. Bir market önünde duran köpek iki kişinin sopalı saldırısına uğradı. Yaralanan köpeğe çevredeki vatandaşlar müdahalede bulunarak koruma altına alırken, bir yandan da durumu polise bildirdi. İhbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerden yola çıkan polis, şüphelilerin Tahir K. ve oğlu Remzi K. olduğunu belirleyip, gözaltına aldı., Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

OLAY GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde baba ve oğul olduğu belirtilen iki şahsın, sokaktaki bir köpeğe sopayla vurdukları anlar yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İzmir'de hemzemin geçit faciası! Yolcu treni araca çarptı: 3 kişi hayatını kaybetti
Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yılında Taksim’de tören düzenlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı: Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz vekalet edecek

Yerel Haberler Haberleri